Liečba jedlou sódou (sóda bikarbóna a liečba rakoviny)

jedla-sóda-bicarbonaTaliansky doktor, onkológ Dr. Simoncini (www.curenaturalicancro.com) s úspechom už niekoľko rokov používa pre úplné vyliečenie pacientov a teda zahubenie rakoviny v ľudskom tele jedlú sódu (soda bicarbona), ktorá už po niekoľkých dňoch či týždňoch užívania preukázatelne bez zbytku umorí a úplne zahubí všetky rakovinové nádory v ľudskom tele.

Je to dané faktom, že rakovina – inak pandemická huba či plieseň rodu Candida, obecne miluje kyslé prostredie a v ňom tiež prosperuje, naopak zásadité prostredie ju morí a ničí.

Liečba jedlou sódou zmenšuje nádory
13.05.2011 21:28
Allison Biggar

Jedlá  sóda je už oddávna používaná na mnoho účelov: napríklad odstraňuje zápachy v chladničke, pomáha čistiť koberce alebo vybieliť zuby.

Avšak len málo ľudí vie niečo o tom, že môže byť využitá aj ako účinný alternatívny liek v prípade rakoviny. Táto metóda sa osvedčila predovšetkým u rakoviny krku, hrubého čreva, čriev a oblasti konečníka.

Pokiaľ naviac tento spôsob liečby porovnáme s premrštenými nákladmi na chemoterapiu alebo ožarovanie, potom liečba jedlou sódou nás nestojí prakticky nič. A naviac je to humánna a neinvazívna metóda – čo nikdy nemôžeme tvrdiť o bežných spôsoboch liečby rakoviny.
To najhoršie, čo by sa mohlo stať v prípade liečby sódou, je žiadny účinok.
A už len to je veľké plus, pokiaľ vezmeme do úvahy ničivosť bežných liekov alebo operácií používaných pri liečbe rakoviny, kedy dochádza k poškodzovaniu imunitného systému a telo sa dostáva do stavu ťažkého šoku.

  • „Uzdravila som sa a bola som šťastná, že som nemusela prejsť mučivou cestou, ktorej sú podrobovaní iní chorí ľudia, keď musia podstupovať chemoterapiu alebo ožarovanie. Nestratila som svoje vlasy ani nič iné“, poznamenáva 60 ročná Sondra Braun, ktorá prežila rakovinu s pomocou liečby sódou.

Rakovinovým bunkám sa darí hlavne v prostredí chudobnom na kyslík. Telo nedokáže zásobovať bunky kyslíkom, pokiaľ je prekyslené – a práve to býva bežným stavom tých, ktorí majú zhubné nádory a pritom konzumujú jedlo s rafinovanými cukrom, múkou, kofeínom a ďalšími kyselinotvornými potravinami.

Napriek tomu jedlá sóda (Sodium Bicarbonate) je substanciou, ktorá dokáže neutralizovať kyslé zložky v tele. Už len jedna čajová lyžička sódy za týždeň dokáže vyrovnať PH v krvi a rovnakých účinkov je možné dosiahnuť aj prechodom na stravu, ktorá je bohatá na zásadité zložky.

Vďaka tomu, že hlavným zdrojom rastu pre rakovinové bunky sú predovšetkým cukry, zmiešaním sódy s javorovým sirupom dosiahneme to, že sa táto zmes dostane až do nádorov. Je to niečo podobné Trójskemu koňovi, pretože sóda takto pôsobí ako zbraň proti ochoreniu.

Osvedčeným receptom pre tento spôsob liečby je zmiešať 3 diely organického javorového sirupu s 1 dielom jedlej sódy, pri zohriatí dobre rozmiešať (po dobu 5-10 minút). Užíva sa v množstve 3 čajové lyžičky denne po dobu 1-2 mesiacov.

„Narazila som na článok o talianskom lekárovi Dr. Simoncinim, ktorý injekčne aplikoval jedlú sódu priamo do zhubného nádoru, aby ho zničil,“ dodává Sondra Braun. „A z nejakého dôvodu ma táto myšlienka veľmi zaujala.
Už po troch týždňoch užívania zmesi sódy a sirupu sa môj nádor začal zmenšovať a stával sa mäkším. Bolo to zdokumentované aj mojim onkológom a chirurgom na základe prehliadok a vyšetrení ultrazvukom. Nádor sa nakoniec zmenšil až na veľkosť 1,4 cm a ďalej už sa nezmenšoval, pretože z neho ostala iba mŕtva tkaň.“

Dr. Tullio Simoncini počas svojej liečby nádorov zistil, že u jeho pacientov sa vždy vyskytuje aj kandidóza. To ho doviedlo k teórii, že rakovina je z určitého pohľadu podobná plesniam.
A pretože si telo nedokáže vytvoriť rýchlu imunitu proti jedlej sóde ako proti plesňovému prostriedku, mohol ju úspešne aplikovať priamo do nádorov a tým neutralizovať ich kyslosť.
Pritom, ale kládol dôraz aj na doplňovanie probiotík a na nutnosť vyhýbať sa čo najviac chemickým a enviromentálnym toxínom.

Skúsenosť s liečbou prostredníctvom jedlej sódy má aj Ian Roadhouse – farmár zo Severnej Karolíny, keď mu ju doporučil liečiteľ Jim Kelmun:

„Lekári mi už dávali menej ako 6 mesiacov života, ale tento liečiteľ mi predpísal zmes so sódou a už počas niekoľkých mesiacov sa nádor stratil. Nebolo ho už možné vidieť ani na rontgene.“

Aby boli dosiahnuté čo najlepšie výsledky, je vhodné kombinovať liečbu jedlou sódou aj s inými alternatívnymi metódami, ktoré vám môže doporučiť váš holistický liečiteľ.

Hydrogenuhličitan sodný (NaHCO3) alebo jedlá sóda (soda bicarbona) je biely prášok so zásaditou chuťou.
Hydrogenuhličitan sodný sa používa oako súčasť kypriacich práškov do pečiva a šumivých práškov do nápojov, k neutralizácii poleptania kyselinou či k neutralizácii žalúdočných šťiav pri prekyslení žalúdku, tzv. pálenie záhy, dá sa tiež použiť pre bielenie zubov, pre zmäkčenie potravín varených vo vode, na čistenie v domácnosti aj na pohltenie nežiadúcich pachov.

Myslíte si, že spôsob liečby jedlou sódou sa nazaj používa a môže byť úspešný?

(obrázok od komunikacija.mk)

8 Responses to Liečba jedlou sódou (sóda bikarbóna a liečba rakoviny)

  1. beata píše:

    mam skusenost s 77 panom,ktoremu davali 2mesiace zivota /rakovina pazeraka/,dnes je tu uz 5mesiacov, pri plnom zdravi, lekari nechapu, velmi sa tesime,bea

  2. Katka píše:

    Dobrý deň,

    touto cestou chcem poďakovať za článok, a zároveň Vás chcem upozorniť na obmenu v recepte – Javorový sirup môžete nahradiť aj medom(je to príjemnejšie) a zároveň chcem upozorniť na zásadnú CHYBU V ČLÁNKU! – zmes sa nesmie zohrievať! Pri zohrievaní zabíjate všetky energické hodnoty – čiže recept znie nasledovne 15ČL medu zmiešať s 5ČL sódy bikarbóny – zmes si zarobiť na pár dní(4-5) a nechať v chladničke. Konzumovať 3x denne. Výborná prevencia!

    Pekný deň

  3. Petra píše:

    Dobry den..chcem sa opytat ci je to aplikovatelne aj na rakovinu pankreasa, kde su uz metastazy v celej peceni…ci to ma nejaky vyznam….dakujem

    • Michal Leštinský píše:

      Dobrý deň Petra,

      nie som lekár a s užívaním nemám žiadne skúsenosti.
      Je to len článok na inšpiráciu a uvedomenie si, že existujú aj alternatívne metódy, ktoré fungujú mnohonásobne lepšie ako bežné chemoterapie a ožarovanie.

      Avšak myslím, že do veľkej miery závisí na rozsahu, resp. na včasnej diagnostike a včasnom začatí liečby.
      Ale pozor, netreba podceňovať a zavrhovať odporúčania lekárov.

      S touto vašou otázku by bolo najlepšie obrátiť sa na toho, ktorý sa na liečbu sódou špecializuje.

  4. Janek píše:

    Reagujem na recept pani Katky.Rakovinu oblicky som mal pred 10 rokmi.Vtedy mi ju vybrali a je to OK,no ten neprijemny pocit pretrvava a preto som zacal uživat 3 krat dene med so sodou,no sodu kupujem v potravinach.To asi nieje dobre že?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *